Την Παρασκευή, 21 Ιουλίου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Τήνου και ώρα 18.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του. Ανάμεσα στα θέματα που ξεχωρίζουν από την ημερήσια διάταξη είναι το έργο «Επεξεργασία Αποθηκευμένων και νέων ΑΣΑ Δήμου Τήνου μεταβατικής περιόδου», η εκκίνηση διαδικασιών για τη δημιουργία χώρου πάρκινγκ στον Πύργο καθώς και η συμμετοχή του νησιού στην έκθεση του Tour Natur που θα διεξαχθεί στην Γερμανία.

ΘΕΜΑ 1ο
Λήψη απόφασης για τη συμμετοχή του Δήμου Τήνου στην διεθνή έκθεση TOUR NATUR (1-3/09/2017), η οποία θα λάβει χώρα στο Ντίσελντορφ και ψήφιση σχετικής πίστωσης.
Εισηγήτρια: Αν . Δεληγιάννη


ΘΕΜΑ 2ο
Λήψη απόφασης  για επανεκτύπωση-επανέκδοση φυλλαδίου τουριστικής προβολής της Τήνου στην αγγλική γλώσσα και ψήφιση σχετικής πίστωσης.
Εισηγήτρια: Αν . Δεληγιάννη

ΘΕΜΑ 3ο
Λήψη απόφασης , σχετικά με την έκδοση φυλλαδίου για την προβολή των μονοπατιών της νήσου Τήνου και ψήφιση σχετικής πίστωσης.
Εισηγήτρια: Αν . Δεληγιάννη

ΘΕΜΑ 4ο
Υποβολή πρότασης χρηματοδότησης έργου με τίτλο: « Επεξεργασία Αποθηκευμένων και νέων ΑΣΑ Δήμου Τήνου μεταβατικής περιόδου» στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Ειδικού Σκοπού Νοτίου Αιγαίου.
Εισηγητής: Ι.Σιώτος

ΘΕΜΑ 5ο
Παραχώρηση αίθουσας πολλαπλών εκδηλώσεων του Α’ Δημοτικού Σχολείου Τήνου.
Εισηγητής: Ι.Σιώτος

ΘΕΜΑ 6ο
Ορισμός των δύο μελών της επιτροπής εκτίμησης ακινήτου
Εισηγητής: Ι.Σιώτος

ΘΕΜΑ 7ο
Λήψη απόφασης (εκκίνηση διαδικασιών) για την εκμίσθωση ακινήτου, κειμένου εντός οικισμού Πύργου, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως δημοτικός χώρος στάθμευσης οχημάτων.
Εισηγητής: Ι.Σιώτος

ΘΕΜΑ 8ο
Ανανέωση άδειας μουσικών οργάνων και παράταση ωρών λειτουργίας, αναφορικά με την επιχείρηση «Εστιατόριο – Σνακ Μπαρ» του Συμεών Ρ. Δεσύπρη, που βρίσκεται στον οικισμό «Φαλατάδος» της Τ. Κ. Φαλατάδου του Δήμου Τήνου.
Εισηγητής : Ι. Σιώτος.

ΘΕΜΑ 9ο
Ανανέωση άδειας μουσικών οργάνων και παράταση ωρών λειτουργίας, αναφορικά με την επιχείρηση «Εστιατόριο – Σνακ Μπαρ» της Θηρεσίας Γ. Χαρικιοπούλου, που βρίσκεται στον οικισμό «Μυρσίνη» της Τ. Κ. Στενής του Δήμου Τήνου.
Εισηγητής : Ι. Σιώτος

ΘΕΜΑ 10ο
Έγκριση της με αρ. 61/2017 απόφασης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τήνου – Άνδρου με θέμα: «Έγκριση απογραφής – Ισολογισμού έναρξης 01/01/2015 και οικονομικών καταστάσεων του έτους 2015»
Εισηγητής Ε. Κορνάρος

ΘΕΜΑ 11ο
Έγκριση της με αρ. 127/2017 απόφασης του Λιμενικού Ταμείου Τήνου – Άνδρου με θέμα: «Αναμόρφωση Προϋπολογισμού Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τήνου – Άνδρου  έτους 2017».
Εισηγητής Ε. Κορνάρος

ΘΕΜΑ 12ο
Λήψη απόφασης για συνδιοργάνωση βιβλιοπαρουσίασης, που θα λάβει χώρα στο θέατρο της Ξινάρας την 7η Αυγούστου 2017 και ψήφιση σχετικής πίστωσης.
Εισηγητής Εμ. Σώχος

ΘΕΜΑ 13ο
Ψήφιση διάθεσης πίστωσης, ενόψει της 15ης Αυγούστου 2017 (εορτής Κοιμήσεως της Θεοτόκου και επετείου μνήμης του τορπιλισμού του Κ/Δ Έλλη).
Εισηγητής Ι.Σιώτος

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.