Αναρτήθηκε χθες, η επιστολή του αγροτικού ιατρού του Κέντρου Υγείας Τήνου που περιέγραφε την κατάσταση που επικρατούσε σε μια διακομιδή ασθενούς από την Τήνο. Με αφορμή αυτή την επιστολή, η οικογένεια του ασθενούς επικοινώνησε μαζί μας και μας ζήτησε να δημοσιεύσουμε και τα ακόλουθα:

Τα παιδιά του Φώτιου Γιαννόπουλου, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το προσωπικού του Κέντρου Υγείας Τήνου, τον εφημερεύοντα ιατρό, το νοσηλευτικό προσωπικό, το πλήρωμα του ασθενοφόρου και κάθε άνθρωπο που συνέδραμε στην αντιμετώπιση του προβλήματος υγείας του πατέρας μας Φώτιου Γιαννόπουλου.

Όλοι συνεισφέρατε, ο καθένας με τον τρόπου του για να σωθεί ο πατέρας μας.

Τα πράγματα θα ήταν ακόμα πιο εύκολα αν δεν καθυστερούσε η διακομιδή του πατέρα μας στη Σύρο, για την οποία βέβαια αναγνωρίζουμε ότι σε εσείς δεν είχατε καμία ευθύνη, αντίθετα αγωνιούσατε μαζί μας.

Επειδή θεωρούμε ότι το θέμα της καθυστέρησης της διακομιδής αφορά όλους τους Τηνιακούς, επισυνάπτουμε μια διαμαρτυρία μας προ το ΕΚΑΒ και προς το Υπουργείο, με την ελπίδα ότι το θέμα θα λυθεί και δεν θα κινδυνεύσουν άλλοι ασθενείς όπως κινδύνευσε ο πατέρας μας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΗΝΟΣ TODAY: Η διαμαρτυρία θα αναρτηθεί κατά την αυριανή μέρα και όχι στην σημερινή ανάρτηση.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.