Οι “Βάρκες και Αίγες” είναι ένα πρότζεκτ βασισμένο στα ελληνικά νησιά και τις εικόνες που μας τα θυμίζουν. Εικόνες της θάλασσας και του βουνού, εικόνες της καθημερινότητας των ελληνικών νησιών, εικόνες που κάθε φορά που ερχόμαστε κοντά τους γαληνεύουμε και όταν απομακρυνόμαστε τις αποζητούμε.

Συνήθως, συνοδεύονται από ήχους, τον παφλασμό των κυμάτων πάνω στη βάρκα, το βέλασμα των κατσικιών στις πλαγιές των βουνών και το αεράκι που είτε πιο απαλό είτε πιο έντονο κάνει την παρουσία του αισθητή. Είναι αυτές οι εικόνες που συνοδεύονται συνήθως από τη μυρωδιά της θάλασσας, της άμμου, των λουλουδιών, της γης, του νησιού!

Ενεργοποιώντας όλες τις αισθήσεις είναι εικόνες που κάνουν τις αναμνήσεις πιο δυνατές έτσι ώστε όταν τις ανακαλούμε στην καθημερινότητά μας, μας ταξιδεύουν σε τόπους γνώριμους και γαλήνιους, δίνοντάς μας δύναμη να διαβούμε μονοπάτια που θα μας κάνουν να επιστρέψουμε σε αυτούς!

Κοινοτική αίθουσα Δύο Χωριών
Διάρκεια έκθεσης : 5-25 Ιουλίου
Εγκαίνια : Κυριακή 9 Ιουλίου
 ́Ωρες λειτουργίας : 11:00-14:00 & 18:00-23:00
Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ ΤήνουΣχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.