13 με 30 Ιουλίου, Αρνάδος Τήνου, καθημερινά 6-9 μμ.

Με αφορμή την 60η  επέτειο από το θάνατο του διάσημου Έλληνα συγγραφέα Νίκου Καζαντζάκη (1883-1957) πραγματοποιείται  2η έκθεση του νεόδμητoυ Συλλόγου Τηνίων Καλλιτεχνών στο Πολιτιστικό Κέντρο Αρνάδου από την Πέμπτη 13 Ιουλίου, με  έργα των παρακάτω καλλιτεχνών : Νεκτάριος Αντωνόπουλος, Τάσος Αριδάς, Άρτεμις, Χρήστος Αρτέμης, Natalie Borst, Πέτρος Ζουμπουλάκης, Χαρά Καμιναρά, Βίκη Κολιπέτσα, Νικόλαος Κοντογεώργης, Χρήστος Σανταμούρης, Κωνσταντίνα Συλίκου, Αννέτα Φουνιέ, Αναστασία Χατζίρη.

Ο Γκαίτε είπε κάποτε στον Έκκερμαν, πως η προσωπικότητα είναι εκείνη που πλουτίζει την παιδεία ενός έθνους, και η προσωπικότητα του Νίκου Καζαντζάκη όχι μόνο πλουτίζει την Ελληνική παιδεία αλλά και την παγκόσμια παιδεία. Οι καλλιτέχνες αποφάσισαν να τιμήσουν τη μνήμη του μεγάλου συγγραφέα, ο καθένας με το δικό του τρόπο και τη δική του ελευθερία έκφρασης.
Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.