Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Τήνου αναφορικά με το πρόβλημα της αποκομιδής των απορριμμάτων που έχει παρουσιαστεί το προηγούμενο διάστημα στο νησί. Η ανακοίνωση αναφέρει:

Ζήσαμε ένα διάστημα κατά το οποίο προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε την έκρυθμη κατάσταση που δημιουργήθηκε από τις απεργίες των συμβασιούχων και την κατάληψη των απορριμματοφόρων, που επέφεραν μια αναστάτωση στην αποκομιδή των απορριμμάτων.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο για την υπομονή του, αλλά και τους συμβασιούχους της καθαριότητας, οι οποίοι, παρά το γεγονός ότι είναι απλήρωτοι από την αρχή του έτους μέχρι σήμερα, χωρίς δική μας υπαιτιότητα, έδωσαν και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Μετά την νομοθετική ρύθμιση, προχωρήσαμε στην επαναπρόσληψή τους και η κατάσταση τείνει να επανέρθει σε ρυθμούς κανονικότητας.

Όμως επιστρατεύοντας ο καθένας από μας  την κοινή λογική του είναι εύκολο να  κατανοήσει ότι οι υπηρεσίες του Δήμου είναι αδύνατο να διαθέτουν φορτηγό αυτοκίνητο και υπαλλήλους για το κάθε νοικοκυριό που  καθημερινά βγάζει στο δρόμο στρώματα, κλαδιά και οτιδήποτε έχει χαλάσει από την οικοσκευή του.

Αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας είναι να φαίνεται μια κακή εικόνα του νησιού μας που δεν συνάδει σε όλα όσα προσπαθούμε να αναδείξουμε  και υποβαθμίζει τον πολιτισμό μας.

Έχουμε ζητήσει κατ’ επανάληψη από τους δημότες μας και το ζητάμε ξανά να έρχονται σε επικοινωνία με τις υπηρεσίες του Δήμου (Τηλ. Κέντρο 2283360100) προκειμένου να  απορρίψουν ένα ογκώδες αντικείμενο. 

Ιδιαίτερα αυτό είναι επιβεβλημένο τους μήνες αιχμής δηλαδή Ιούλιο και Αύγουστο που το νησί μας παρουσιάζει μεγαλύτερη επισκεψιμότητα.

Επίσης ιδιαίτερα αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι χαρτιά και μπουκάλια είναι μέσα στους συνήθεις κάδους σκουπιδιών, ενώ σκουπίδια είναι στους κάδους της ανακύκλωσης. Για όλα αυτά θα θέλαμε να ζητήσουμε τη συνδρομή σας στον ευαίσθητο τομέα της καθαριότητας.

Δυστυχώς, σε περίπτωση μη συμμόρφωσης θα αναγκαστούμε να επιβάλλουμε τα πρόστιμα που προβλέπονται από τον κανονισμό καθαριότητας.

Σχόλια:

1 comments:

  1. Στην επόμενη κατάθεση αίτησης για εργασία με σύμβαση να τους αναφέρετε σαν καταληψίες και να τους απορρίψετε!!! Που φιλάνε κατουρημένες ποδιές για να μπουν και μετά θυμούνται ότι είναι απλήρωτοι και λένε και ψέματα ότι είναι απλήρωτοι παραπάνω μηνες από ο,τι έχουν δουλέψει. Κανενας Δεν έμεινε απλήρωτος στο δημόσιο έστω και με καθυστέρηση. Είναι άδικο για το νησί μας και τους Τηνιακους που ενώ καταβάλουμε προσπάθειες για την τουριστική ανάπτυξη, κάποιοι να τα ιακυρωνουν όλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.