Η δεύτερη δράση φιλοξενίας του ΚΙΝΟΝΟ, με τίτλο «Μεταμόρφωση», εγκαινιάζεται στις 16 Ιουλίου και θα διαρκέσει ως τις 30 Αυγούστου.

Επτά καλλιτέχνες-φοιτητές από το ΣΤ’ Εργαστήριο Ζωγραφικής της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών στην Αθήνα, κλήθηκαν να δημιουργήσουν, αξιοποιώντας στοιχεία από την παράδοση της Τήνου, αλλά και του χώρου όπου θα γίνει η έκθεση, με θεματικό άξονα τον όρο Μεταμόρφωση.

Θέλουν ουσιαστικά να μεταμορφώσουν τον χώρο του ελαιοτριβείου σε έναν επικαιροποιημένο οργανισμό με εννοιολογική δομή. Μεταμόρφωση σημαίνει αλλάζω τη μορφή μιας ιδέα, αλλάζω τη φόρμα ενός σχήματος. Μεταμόρφωση είναι και η άλλη, η διαφορετική οπτική γωνία που θα φωτίσει και θα δείξει ο καλλιτέχνης στο κοινό.

Η φύση της τέχνης είναι να μεταμορφώνει κάθε τι: Σχήματα, ιδέες, συναισθήματα, καταστάσεις, αλλά ταυτόχρονα είναι και το κουκούλι, αυτός ο ιδανικός χώρος όπου αναπτύσσονται οι όποιες μεταμορφώσεις.¨


Συμμετέχοντες:
Ήρα Βιτάλη
Ντορίτα Πιμπλή
Μάνια Αδαμοπούλου
Σέβη Κρητικού
Βιβή Κασσαρά
Πάνος Κόλλιας
Χρήστος Κατσίνης
Στέφανος Τσίγκος
Γιώργος Καζάζης

Εγκαίνια:
16 Ιουλίου | 20:00 | Παλλάδα Χώρα Τήνος | Παλιό Ελαιοτριβείο

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.