Δελτίο τύπου εξέδωσε ο Σύλλογος Φίλων του Κέντρου Υγείας Τήνου "Νικόλαος Κόγκος" με αφορμή την παραίτηση της υπαλλήλου του για προσωπικούς λόγους. Όπως αναφέρει και το δελτίο το Κέντρο Υγείας θα πρέπει από σήμερα να βρει λύσεις για τις εξετάσεις που χρειάζεται να γίνονται νύχτα. 

Σήμερα κατέθεσε την παραίτησή της η υπάλληλος του Συλλόγου μας Ιωάννα Φιλιππούση για προσωπικούς λόγους.

Η προσφορά της κοπέλας αυτής στο Σύλλογο και στο νησί μας είναι μεγάλη και αξιόλογη.
Την ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας για την ευδόκιμη υπηρεσία της και για όλα όσα έχει προσφέρει και της ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ότι άλλο δοκιμάσει στη ζωή της, όντας βέβαιοι ότι θα τα καταφέρει.

Από σήμερα το Κέντρο Υγείας θα πρέπει να βρει λύσεις για τις εξετάσεις που χρειάζονται να γίνονται νύχτα, Σάββατα, Κυριακές, αργίες και γενικότερα όποτε δεν υπάρχει βάρδια προσωπικού.

Ευελπιστούμε ότι θα δοθεί άμεσα μία λύση που θα εξυπηρετήσει τους Τηνιακούς και τους επισκέπτες του νησιού και δεν θα επιτρέψει να τεθεί σε κίνδυνο η υγεία συνανθρώπων μας στο κρίσιμο αυτό διάστημα του καλοκαιριού.

Από την πλευρά μας και παρά τα κάθε είδους εμπόδια που εμφανίζονται και πρέπει να ξεπεράσουμε, δεν θα παρατήσουμε την υγεία των συμπολιτών μας έτσι εύκολα.

Ήδη έχουμε απευθύνει ερώτημα στο Υπουργείο Υγείας και αναμένουμε την απάντηση, προκειμένου να συνεχίσουμε να συνδράμουμε το Κέντρο Υγείας στον νευραλγικό τομέα αυτό και σε όποιο άλλο τομέα χρειαστεί, όπως κάναμε και στο παρελθόν.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.