Από την Δευτέρα 10 Ιουλίου έως και την Τετάρτη 12 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στους χώρους φιλοξενίας της Κιουράς των Αγγέλων της Ενορίας Ποταμιάς Τήνου, οι συναντήσεις προετοιμασίας των 12 νέων της εκκλησιαστικής μας επαρχίας, που κατά την αγρυπνία προσευχής την παραμονή του Δεκαπενταύγουστο στο Θεομητορικό μας Προσκύνημα της Παναγίας της Βρυσιώτισσας θα κάνουν τη δημόσια ομολογία πίστεως.

Τις ημέρες αυτές οι νέοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν, να ανταλλάξουν απόψεις αλλά και προβληματισμούς επάνω στο  Σύμβολο της Πίστεως. Τις κατηχήσεις εξασφάλισαν: ο π. Μάρκος Φώσκολος και η θεολόγος κυρία Μαρία Δελασούδα.

Οι νέοι βοηθήθηκαν να αντιληφτούν ακόμη καλύτερα τι σημαίνει να είσαι ένας σημερινός  μαθητής και μαθήτρια αλλά προπάντων μάρτυρας του Ιησού μέσα σε μια κοινωνία η οποία δυστυχώς συνεχώς  βομβαρδίζεται από αντιχριστιανικά μηνύματα και νομοθετήματα.

www.kantam.gr

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.