Φωτιά ξέσπασε βραδινές ώρες χθες, Σάββατο 22 Ιουλίου στην Τήνο και συγκεκριμένα ανάμεσα από τα χωριά Λουτρά και Σκαλάδου. Η άμεση επέμβαση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου του νησιού και της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Τήνου έθεσαν σε πλήρη έλεγχο το πύρινο μέτωπο.

Να αναφέρουμε πως σημαντικός παράγοντας στην κατάσβεση της ήταν η εξασθένηση των ανέμων τις βραδινές ώρες χθες στο νησί. Πάντως όπως και να έχει και με δεδομένο που ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό πως ξέσπασε η φωτιά, η Τήνος δεν θα αντέξει να περάσει ένα υπόλοιπο καλοκαιριού όπως το περσινό.

Τέλος, να τονίσουμε πως όποιος έχει κοντά στο σπίτι του ξερά χόρτα και γενικά υλικά που είναι εύφλεκτα θα ήταν καλό να τα απομακρύνει για να μην έχουμε ανάλογα περιστατικά.

Σημείωση: Την ίδια ώρα είχαμε και άλλη μια φωτιά στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας η οποία γρήγορα κατασβέστηκε από τους άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.