Το Διοικητικό Συμβούλιο του Προοδευτικού Συλλόγου Μαρλά - Μαμάδου Τήνου, ενημερώνει συγχωριανούς - συχωριανές, φίλους και φίλες, ότι το προγραμματισμένο παραδοσιακό Νησιώτικο γλέντι (καλοκαιρινός χορός), που ήταν να γίνει την Κυριακή 13.08.2017 στην πλατεία του Μαρλά, δεν θα πραγματοποιηθεί (ακυρώνεται), συμμετέχοντας στο βαρύ πένθος για την αιφνίδια απώλεια του αγαπητού μας συμπατριώτη και φίλου + Γιώργου Ν. Ψάλτη.

Συγχωριανοί - Συχωριανές, Φίλες και Φίλοι το πένθος για τα χωριά μας, για άλλη μία φορά την φετινή χρονιά είναι βαρύ, στις 28.07.2017 έφυγε από κοντά μας αναπάντεχα από ανακοπή καρδιάς, ενός εξαίρετος Φίλος - Συγχωριανός - καλός Οικογενειάρχης - Τακτικό και από τα ιδρυτικά Μέλη του Συλλόγου μας, με αγάπη προς τον τόπο, ο + Γεώργιος Ψάλτης του Νικολάου και της Μαρίας ετών 61 .

Το Δ.Σ. του Προοδευτικού Συλλόγου Μαρλά - Μαμάδου Τήνου είναι συγκλονισμένο από το αναπάντεχο αυτό χαμό, το ταξίδι του εξαίρετου + Γιώργου ας είναι γαλήνιο, όπως ήταν και όλη η διαδρομή της ζωής του.

Εκφράζει προς την σύζυγό του, τα παιδιά του, τα εγγόνια του και τους λοιπούς συγγενείς του, τα ειλικρινή συλλυπητήρια του, η γη να τον αγκαλιάσει και η ψυχή του να αναπαυθεί γαλήνια ... αιωνία η μνήμη του αγαπητού + Γιώργου .

Με εκτίμηση,
Προοδευτικός Σύλλογος Μαρλά - Μαμάδου Τήνου

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.