Κυκλοφόρησε χθες, η Φωνή της Καρυάς (την οποία θα διαβάσετε σε νεότερη μας ανάρτηση) και ανάμεσα στα σημαντικά θέματα που πάντα καταγράφει, ήταν και η τελευταία πράξη αλληλεγγύης του Συλλόγου Χωραϊτών και αναφέρει:

Έκλεισε και τυπικά η μέχρι σήμερα πορεία του «Συλλόγου των εν Αθήναις Χωραϊτών» με την παράδοση των αρχείων του στη βιβλιοθήκη του Π.Ι.Ι.Ε.Τ., τα οποία θα είναι πλέον στη διάθεση του κοινού για επιστημονικούς και ερευνητικούς λόγους.

Εκείνο που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο από τη «Φωνή της Καρυάς» είναι η τελευταία πράξη αλληλεγγύη του ιστορικού αυτού συλλόγου προς το γηροκομείο Τήνου. Το σύνολο του ποσού που βρισκόταν στο ταμείο του και ανερχόταν στα 2.931,72€ κατατέθηκε στο λογαριασμό του παραπάνω ιδρύματος. Αν προσθέσουμε στο γεγονός αυτό ανάλογες πρωτοβουλίες του συλλόγου Χωραϊτών στο παρελθόν, εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς πόσο μεγάλο είναι το κενό που αφήνει μετά τη διάλυση του.

Ο σύλλογος της Καρυάς για πολλά χρόνια είχε άριστη συνεργασία με το Δ.Σ. του συλλόγου, ενώ η «Φωνή της Καρυάς» αναδείκνυε πολλά αξιόλογα πεπραγμένα του.

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα αργήσει η μέρα που ο σύλλογος αυτός θα επανιδρυθεί συνεχίζοντας τη μέχρι σήμερα πολυσήμαντη προσφορά του στο νησί μας.
Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.