Έτοιμο προς επίσκεψη είναι ο χώρος του Φεστιβάλ Τήνου που υπάρχει στην πόλη του νησιού (Δίπλα στο Αρόδο Cafe). Στο σημείο μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια των εκδηλώσεων καθώς και χρήσιμες πληροφορίες σχετικές με το ανανεωμένο Φεστιβάλ Τήνου 2017.


Σε δηλώσεις της η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Υπηρεσιών του Δήμου Τήνου, κα Ευγενία Αλοιμόνου, στο πλαίσιο της παρουσία μας στο χώρο μας δήλωσε "Πρόκειται για ένα αναβαθμισμένο χώρο όπου κάποιος αξίζει να τον επισκεφτεί διότι φιλοξενεί και έργα σύγχρονων Ελλήνων καλλιτεχνών κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά λειτουργώντας έτσι και ως έκθεση". Κλείνοντας θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στους επισκέπτες του νησιού και λάτρεις του Φεστιβάλ: "Είμαστε έτοιμοι να σας ξεναγήσουμε στα δρώμενα του Φεστιβάλ".Όπως ανέφερε η κα Αλοιμόνου στον χώρο φιλοξενούνται έργα των μεταξύ άλλων καλλιτεχνών: Αλέκος Κυραρίνης, Αργύρης Μαραβέλιας, Μανώλης Μπιτσάκης, Δημοσθένης Κοκκινίδης, Γιώργος Αυγέρος κ.α. Επισκεφτείτε λοιπόν να δείτε από κοντά τα εκθέματα αλλά και να μάθετε ό,τι πληροφορίες θέλετε για το Φεστιβάλ.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.