Σε αυτές τις συναντήσεις μέσα απο εργαλεία αυτοσχεδιασμού θα ανοίξουμε το νου για να ζεστάνουμε το σώμα και να ταξιδέψουνε μαζί χορεύοντας. Θα κινηθούμε σε χορογραφημένα μονοπάτια σύγχρονου χορού και θα φτάσουμε στους δικούς μας μοναδικούς προορισμούς. Φτιάχνουμε σώμα δυνατό, ευκίνητο και ευλύγιστο. Χορεύουμε χρησιμοποιώντας μόνο την απαραίτητη δύναμη, τους μοχλούς του σώματος, τη βαρύτητα και ακολουθώντας τη ροή της ενέργειας. Η επαφή, το άφημα του βάρους, η κίνηση μαζί με τους άλλους θα επηρεάσει και τη δική μας κίνηση. Συνεχώς ψάχνουμε και ανακαλύπτουμε πώς κινούμαστε στο χώρο και το χρόνο, πώς αλλάζει ο ρυθμός, η ενέργεια, η μουσικότητα μας και απολαμβάνουμε τους χορούς μας.

Απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να κινηθούν, να απολάυσουν τη χαρά του χορού, και είναι έτοιμοι για μακροβούτια!

Στο δημοτικό σχολείο Τριποτάμου στην Τήνο.


Πληροφορίες, δηλώσεις συμμετοχής: Απέργη Άννα
6948543537, aperanna@yahoo.gr
https://www.facebook.com/events/1401480823299658/?active_tab=about

27, 28, 29, 30 Ιουλίου
21, 22, 23, 24 Αυγούστου

19.00- 21.00
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Η Άννα Απέργη γεννήθηκε στην Τήνο και είναι πτυχιούχος της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού Ραλλού Μάνου και της Ελληνικής Φιλολογίας του Α.Π.Θ.
Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με διεθνείς και Έλληνες χορευτές και χορογράφους, μεταξύ των οποίων οι DV8, Akram Khan Dance Company, Trisha Brown dance company και άλλοι.
Διδάσκει σε σχολές χορού και σε θεατρικές ομάδες. Παραδίδει μαθήματα κίνησης και αυτοσχεδιασμού στα πλαίσια του εκπαιδευτικού κινητικού προγράμματος της Σκυτάλης σε δημόσια σχολεία της Αθήνας.
Έχει συμμετάσχει με υποτροφία στο BIDE Festival (BCN), έχει χορέψει στο El Danseu Festival (BCN), στο Διεθνές Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, στη Documenta 14, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Ιδρύματος Ωνάση στο φεστιβάλ Transitions III, στο 15o Φεστιβάλ Ελλήνων χορογράφων, στο Athens Photo Festival :16, στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας και αλλού.
Ως χορεύτρια έχει συνεργαστεί με τους χορογράφους Sam Coren, P. Cingolani, A. Στελλάτου, Ι. Κάραγιαν, M. Νέστορα, Π. Κρεμαστά, Μ. Κολιοπούλου, Κ. Σκιαδά, Β. Γιαννακοπούλου, Κ. Τσιούκα και το χοροθέατρο Aleajactaest.
Είναι μέλος της ομάδας Lalun group που ασχολείται με την Άμεση Σύνθεση και της A43dancegroup με την οποία χορογραφούν και χορεύουν δικές τους παραγωγές. Τέλος, έχει χορογραφήσει για το δήμο Ζωγράφου και το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης.


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.