Η 11η έκδοση του Διεθνούς Φεστιβάλ Tαινιών Μικρού Μήκους ρίχνει άγκυρα στη Σίφνο 26 με 31 Ιουλίου 2017 και τοποθετείται πέρα από τις συνηθισμένες απαιτήσεις και ιεραρχίες της κινηματογραφικής βιομηχανίας. Το φεστιβάλ Psarokokalo συνδέεται με ταυτόχρονες προβολές στο νησί της Τήνου, 27 με 28 Ιουλίου 2017.

Το Psarokokalo Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους (ISFF Psarokokalo) ιδρύθηκε το 2006  και προβάλλει μια ευρεία γκάμα κινηματογραφικών ειδών σε παραδοσιακούς και αναδιαμορφωμένους χώρους.Το φεστιβάλ αποτελεί μέρος ενός σχεδίου που στοχεύει στην προβολή, την ανάπτυξη, την έρευνα και την πρόοδο της κινηματογραφικής τέχνης και πρακτικής. Οι δράσεις του όλα αυτά τα χρόνια το καθιστούν πλέον σημείο αναφοράς για τους ανθρώπους του κινηματογράφου, τους θεατές, αλλά και τους εκκολαπτόμενος δημιουργούς.

Στην 11η έκδοση το φεστιβάλ ρίχνει άγκυρα στη  Σίφνο 26 με 31 Ιουλίου  και τοποθετείται πέρα από τις συνηθισμένες απαιτήσεις και ιεραρχίες της κινηματογραφικής βιομηχανίας.

Το φεστιβάλ Psarokokalo συνδέεται με ταυτόχρονες προβολές στο νησί της Τήνου, 27- 28 & 29 Ιουλίου, όπου το κοινό θα περιηγείται από ταινία σε ταινία, από εμπειρία σε εμπειρία. 

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ στην επίσημη σελίδα του φεστιβάλ

www.psarokokalo.eu/festival

Διοργάνωση ΚΥΚΛΟΣ αστική μη κερδοσκοπική εταιρία

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.