Θα θέλαμε να σας υπενθυμίζουμε ότι την Δευτέρα 31 Ιουλίου είναι η γιορτή του Αγίου Ιγνατίου. Την προηγούμενη,  Κυριακή 30 Ιουλίου  και ώρα 9:00 μμ , θα γίνει ο Εσπερινός.

Την Δευτέρα  31 Ιουλίου και ώρα 7:30 μμ , θα γίνει η θεία λειτουργία στον ιερό ναό του Αγίου Ιγνατίου  και θα ακολουθήσει ο καλοκαιρινός  χορός  στην πλατεία του χωριού μας.
Η συγκεκριμένη εκδήλωση είναι η κυριότερη πηγή εσόδων του συλλόγου μας και για αυτό  η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη έως απαραίτητη.

Προσκαλέστε  τους  φίλους και γνωστούς  σας  και  ελάτε να περάσουμε μια όμορφη βραδιά. Σχετικά με το εισιτήριο εισόδου , το μενού και τα ποτά θα κινηθούν στα περσινά επίπεδα.

Τέλος την  Πέμπτη  17 Αυγούστου θα γίνει το πανηγύρι της  Παναγίας  της  Πηγαδιώτισσας.
Η  θεία λειτουργία θα γίνει στις 7:00 μμ .
Μετά την  θεία  λειτουργία  θα ακολουθήσει  το  καθιερωμένο παραδοσιακό  γλέντι  για  τα μέλη  του  συλλόγου  μας.

Σας περιμένουμε όλους.

Να σημειώσουμε επίσης, ότι και για τις δυο εκδηλώσεις, η όποια εθελοντική εργασία - βοήθεια από τα μέλη μας, είναι πάντα ευπρόσδεκτη και πολύτιμη.

Για αυτό παρακαλούμε τα μέλη που θα βρίσκονται την περίοδο των εκδηλώσεων στην Τήνο και θέλουν εθελοντικά να βοηθήσουν στις εργασίες για την διοργάνωση των παραπάνω εκδηλώσεων, να ενημερώσουν το Δ.Σ.


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.