Απαξ και πατήσουν το πόδι τους στο νησί, η άφιξή τους γίνεται θέμα συζήτησης. Δεν πρόκειται για αστέρες του Χόλιγουντ ούτε για παίκτες του Survivor, αλλά για... ελεγκτές της εφορίας. Αυτό ακριβώς είναι το κλίμα που επικρατεί στην Τήνο όπως και στα υπόλοιπα νησιά που επισκέπτονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα τα κλιμάκια που πραγματοποιούν φορολογικούς ελέγχους.

Πάντως, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Καθημερινή» η Τήνος είναι απο τα νησιά όπου οι επαγγελματίες έχουν «συμμορφωθεί» και κόβουν αποδείξεις. Πως να μην κόβουν άλλωστε, αφού ο πέλεκυς είναι ιδιαίτερα μεγάλος.

Μάλιστα το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει: Το σχέδιο «Αιγαίο-Αργοσαρωνικός», που προβλέπει 14.500 ελέγχους, επηρεάζει μοιραία τα παραθεριστικά ήθη. «Εμαθα ότι στο νησί κυκλοφορούσαν ελεγκτές, προτού ακόμα φτάσω στο δωμάτιο που είχα νοικιάσει», αναφέρει στην «Κ» η 37χρονη Ζωή, που βρίσκεται στην Κίμωλο. «Μας δίνουν, λοιπόν, απόδειξη ακόμα και για μια τσίχλα», προσθέτει γελώντας. Αντίστοιχα, «συμμορφωμένοι» φαίνονται οι επιχειρηματίες σε Μήλο, Τήνο, Αστυπάλαια και Δονούσα.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.