Σε μια από τις πιο όμορφες και γραφικές πλατείες της Τήνου - στα "Δύο Χωριά" ο Γιώργος Περού και η Στέλλα Δελατόλα γεμίζουν τις Κυριακάτικες βραδιές με διαλεχτά τραγούδια εμπνευσμένα από την ιστορία του τόπου και των ανθρώπων και την μοναδική ατμόσφαιρα του χωριού.

Ένα μουσικό ταξίδι που στόχο έχει να ξαναφέρει κοντά τους ανθρώπους, να τραγουδούν παρέα όπως συνέβαινε παλιά στις αυλές, στις πλατείες και τα καφενεία του νησιού, χωρίς μικρόφωνα, χωρίς πρόγραμμα, αυθόρμητα και ανθρώπινα.  Από τα κλασικά  λαϊκά του '50 και του '60 στους μεγάλους Έλληνες συνθέτες κι από το ρεμπέτικο και την παράδοση στις καλύτερες στιγμές του "ελαφρού" τραγουδιού.Όσοι βρεθείτε φέτος στην Τήνο αξίζει να απολαύσετε την όμορφη πλατεία με τα πλατάνια, τα εκλεκτά κρασιά και τα μοναδικά πιάτα με τους "πειραγμένους" τηνιακούς μεζέδες που θα σας σερβίρουν στο "Καπάκι" ενώ ο Γιώργος και η Στέλλα θα προσπαθούν αν σας "παρασύρουν"  λίγο με τα τραγούδια τους.

Η πρώτη βραδιά θα πραγματοποιηθεί εκτάκτως την Πέμπτη 20/7 από τις 8.00 το απόγευμα και από 23/7 θα είμαστε κοντά σας κάθε Κυριακή!!


Τηλ. επικοινωνίας 22830. 41091
Δυο Χωριά, Τήνος

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.