Το σκάφος του Ναυτικού Ομίλου Τήνου ξεκίνησε χθες από το λιμάνι της Τήνου για το Φοίνικα Σύρου όπου σήμερα στις 11.00 το πρωί θα συνεχιστεί ο 23ος Αγώνας Κυκλάδων 2017 «Cyclades Regatta» με σταθμούς όπως η Πάρος, η Σέριφος και το νησί τερματισμού η Κύθνος.

Όπως αναφέρει ο Ν.Ο. Τ. «Είναι πολύ ευοίωνο ότι το πλήρωμα αποτελείται από πρώην αθλητές του τμήματος ιστιοπλοΐας τριγώνου που μεγαλώνοντας λάτρεψαν το πανί και ακολούθησαν την γεμάτη συγκινήσεις ιστιοπλοΐα ανοιχτής θάλασσας»

Καταλήγει η ανακοίνωση του Ναυτικού Ομίλου Τήνου «Με κυβερνήτη τον κ. Χρηστο Φονσο,και πλήρωμα τον κ. Χριστοφορο Δελατολα,τον κ. Κώστα Παχιδη και τον κ. Γιάννη Δελατολα. Σας ευχόμαστε Καλη επιτυχία και αέρα στα πανιά σας.»

Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού  Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και με την υποστήριξη του Λιμενικού Σώματος και του Πολεμικού Ναυτικού, τα σκάφη σήκωσαν τις άγκυρες για μια ακόμη συναρπαστική αναμέτρηση.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.