Η νέα ατομική έκθεση της Κωνσταντίνας Συλίκου εγκαινιάζεται την Τρίτη 4 Ιουλίου 2017 στις 20.00μμ, στο Pelias Life in Balance, στην όμορφη Καρδιανή της Τήνου. Θα παρουσιαστούν έργα ζωγραφικής. Ένας μικρόκοσμος μνήμης, ως καταφύγιο τωρινών στιγμών…

Η έκθεσή με τίτλο “Γη και θάλασσα”, συνεχίζει την προσωπική καλλιτεχνική πορεία της Κωνσταντίνας Συλίκου, η οποία είναι βαθειά βιωματική και επικεντρωμένη στο ελληνικό τοπίο, τη φύση, το φως, τον ήλιο, τη θάλασσα. Η κεντρική ιδέα στο έργο της διαμορφώνεται με μορφή ελεύθερης σύνθεσης χωρίς να εμμένει στην απεικόνιση της λεπτομέρειας. Τα χρώματά της εκπέμπουν μια λυρικότητα και εμπλέκουν τον θεατή στην ανίχνευση και την περισυλλογή της αρμονίας και της ηρεμίας.

Σε μια εποχή στην οποία όλα βρίσκονται σε ρευστότητα και κατάρρευση, η ίδια η ύπαρξη του ανθρώπου ζητά να αφουγκραστεί το έξω, τα ορατά σημεία της φύσης και να ανασυσταθεί ο εσωτερικός του κόσμος. Έτσι η φύση αποτελεί για τη ζωγράφο ένα βασικό σημείο αναφοράς αλλά και σκοπού, που περιβάλλει την καλλιτεχνική της έκφραση. Έχουμε την μεταμορφωτική δύναμη της φύσης, που εδώ προϋποθέτει τη πνευματική ανασυγκρότηση και ανασύσταση της σχέσης ¨ανθρώπου- φύσης¨.

Διάρκεια έκθεσης: 20 Ιουνίου – 16 Ιουλίου 2017
Ώρες Λειτουργίας: Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο 19.30- 22.00
Pelias Life in Balance στην Καρδιανή της Τήνου / 22830 31931 & 6947607453
fb: Pelias Life in Balance / www.pelias-tinos.gr

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.