Κυριακή 16 Ιουλίου στις 20.00

Το καλοκαίρι του 2017 το Ολιστικό Κέντρο Αναψυχής Pelias Life in Balance στην Καρδιανή της Τήνου συμπληρώνει τρία χρόνια λειτουργίας.

Pelias (Πελιάς) ονόμαζαν οι αρχαίοι Έλληνες το περιστέρι που έδωσε το όνομα του στον χώρο αυτό, μια και το ευρύτερο κτήμα φιλοξενεί έναν περιστεριώνα όπου κατοικούν μέχρι και σήμερα λευκά Τηνιακά περιστέρια.

Το Περιστέρι (Pelias) συνεχίζει με ενθουσιασμό τις δημιουργικές δράσεις που πρόσθεσαν ένα λιθαράκι Ισορροπίας στην Ζωή μας (Life in Balance) και παράλληλα χαίρεται για την γέννηση μιας νέας δραστηριότητας, του Pelias Sunset Bar, ενός lounge bar που θα προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.Σας περιμένουμε όλους στα εγκαίνια του νέου Lounge bar, Pelias Sunset Bar πάνω από το χωριό Καρδιανή της Τήνου την Κυριακή 16 Ιουλίου στις 20.00μμ. να απολαύσετε την μαγευτική θέα του Αιγαίου.

Tο Pelias Sunset Bar θα λειτουργεί καθημερινά μετά τις 20.00μμ τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, φιλοξενώντας επισκέπτες που επιθυμούν να απολαύσουν σε ένα ήρεμο περιβάλλον επιλεγμένα κρασιά, καλοκαιρινά κοκτέιλ, βιολογικά ροφήματα κ.α.

Pelias Life in Balance & Pelias Sunset Bar
Καρδιανή Tήνου
Τηλ.: 22830 31931 & 6947607453
www.pelias-tinos.gr
Fb: Pelias Life in Balance

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.