Στον "αέρα" είναι το νέο site του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων Τήνου "Ξενία". Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να βρουν τα καταλύματα που είναι μέλη του Συλλόγου καθώς και χρήσιμες πληροφορίες για το νησί.

Το μήνυμα καλωσορίσματος του Προέδρου αναφέρει:

Φίλε επισκέπτη,

Σε καλωσορίζουμε στην Τήνο, το νησί της της τέχνης και του πολιτισμού, το νησί των αντιθέσεων, της ηρεμίας, της ξενοιασιάς, της πίστης αλλά και της διασκέδασης. Στην Τήνο έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις:

– Διαμονή στα πλήρως αναβαθμισμένα δωμάτια και διαμερίσματα όλου του νησιού, που φέρουν το σήμα του ΕΟΤ και ελέγχονται από αυτόν. Προσφέρουν αξέχαστες οικογενειακές διακοπές.
– Φαγητό στα σύγχρονα εστιατόρια και ταβέρνες που λειτουργούν σε όλο το νησί προσφέροντας ντόπια κρέατα και θαλασσινά της ώρας.
– Περιήγηση στο νησί με δικό σου αυτοκίνητο, που μπορείς να προμηθευτείς από ενοικιάσεις αυτοκινήτων για να επισκεφθείς τις αμέτρητες παραλίες, τους περιστεριώνες και τα περισσότερα από χίλια ξωκλήσια.
– Κολύμπι στις καθαρότερες παραλίες του Αιγαίου, οργανωμένες ή μη. Χαλάρωση με καφέ του νησιού με ξέφρενη διασκέδαση, τη νύχτα, στα μπαρ μέχρι το επόμενο πρωί.
– Ευγενική συμπεριφορά από τους μόνιμους κατοίκους του νησιού, πάντα πρόθυμους και έτοιμους να σας εξυπηρετήσουν με χαμόγελο και εγκαρδιότητα.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.