Η Τήνος έγινε το πρώτο από τα πολλά νησιά που υποδέχτηκε τα SYN.KA μ' ένα καινούργιο κατάστημα στην οδό Ηλία Γάφου 30. Ο Συνεταιρισμός Καταναλωτών από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε το νησί και έδειξε τις προθέσεις του στηρίζοντας του τοπικούς παραγωγούς. Μια βόλτα στο Super Market θα παρατηρήσει κάποιος από παραδοσιακά τυριά μέχρι χειροποίητα προϊόντα.

Ενδεικτικά θα βρείτε προϊόντα:

1.       San Lorentzo, Γιάννης Αρμάος
2.       Αγροτικός Συνεταιρισμός Τήνου
3.       Κρητικός Γιάννης, Παραδοσιακά προιόντα Κρέατος
4.       Χάλαρης, είδη ζαχαροπλαστικής
5.       Τριανταρίτης Αρτοζαχαροπλαστείο, Δημήτριος και Αντώνης Δελατόλας
6.       Νήσος μπύρα
7.       «Το περιβόλι της γιαγιάς» Νικολέτα Φωσκόλου
8.       «Από το ντουλάπι της γιαγιάς» Οικοτεχνία Δελατόλα

Εδώ θα βρείτε όλους τους θησαυρούς του τόπου μας που αξίζει να υπάρχουν σε κάθε νοικοκυριό, αλλά και εκείνα τα αγαθά που είναι για όλους μας πολύτιμα, όπως ο σεβασμός και η εμπιστοσύνη.Το 1979, ο Προμηθευτικός και Καταναλωτικός Συνεταιρισμός Μελών Ινστιτούτου Καταναλωτών Π.Ε., δημιούργησε στην πόλη των Χανίων, το πρώτο INKA Super Market. Ένα πρότυπο Super Market, που θα λειτουργούσε με βάση τις αρχές του για την προστασία των καταναλωτών.

Έκτοτε και έχοντας πάντα το ίδιο όραμα και αρχές, η αλυσίδα ΙΝΚΑ Super Market κατάφερε να κυριαρχήσει σε όλη την Κρήτη. Το 2014 και ύστερα από εξαγορά της αλυσίδας Βιδάλης, τα ΙΝΚΑ Super Market έφτασαν να είναι 52, σε ολόκληρη την Κρήτη και τα νησιά του Αιγαίου!

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.