Πρόγραμμα εκδηλώσεων 15ης Αυγούστου 2017 για τον Εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου & της Συμπλήρωσης 77 χρόνων από τον τορπιλισμό του Κ/Δ «ΕΛΛΗ»

ΚΥΡΙΑΚΗ 13  ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

ΩΡΑ 18.30:  Τέλεση Αρχιερατικού Εσπερινού & Ιεράς Παρακλήσεως στον αύλειο χώρο του Ιερού Ιδρύματος κατ’ εκκλησιαστικό τοπικό έθος.
ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

ΩΡΑ 19.00: Τέλεση επιμνημόσυνης δέησης και καταθέσεις στεφάνων στο κενοτάφιο Κ/Δ “ΕΛΛΗ“ από τoν Αρχηγό ΓΕΝ, τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, τον Δήμαρχο Τήνου και τον Σεβασμιώτατο Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Πανελλήνιου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου.

ΩΡΑ 20.00:  Τέλεση Αρχιερατικού Εσπερινού προεξάρχοντος, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου – Τήνου κ. Δωροθέου Β’.

ΩΡΑ 23.00:  Τέλεση Ιεράς Παρακλήσεως.

ΤΡΙΤΗ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

ΩΡΑ 02.30:  Τέλεση Όρθρου και Θείας Λειτουργίας.

ΩΡΑ 07.00:  Γενική χαρμόσυνη κωδωνοκρουσία. Παιάνιση Εωθινού από τις Φιλαρμονικές του Πολεμικού Ναυτικού και του Π.Ι.Ι. Ευαγγελιστρίας Τήνου εις τας οδούς της πόλεως.

ΩΡΑ 07.00:  Τέλεση Όρθρου Ιεράς Πανηγύρεως.

ΩΡΑ 08.30: Τέλεση Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου – Τήνου κ. Δωροθέου Β’.

ΩΡΑ 09.30: Ρίψη στεφάνου στον υγρό τάφο του Κ/Δ “ΕΛΛΗ” από τον εκπρόσωπο της Κυβέρνησης και τη Στρατιωτική Ηγεσία. Τιμητικοί κανονιοβολισμοί  στο «ΚΑΝΟΝΑΚΙ ΤΗΣ “ΕΛΛΗΣ”».

ΩΡΑ 10.30:  Λιτάνευση της Αγίας Εικόνας της Μεγαλόχαρης με πλήρη εκκλησιαστική τάξη, δέηση από της εξέδρας της πλατείας Παντανάσσης και Εκφώνηση του Πανηγυρικού από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου-Τήνου κ. Δωρόθεο Β'

ΩΡΑ  12.00:  Δοχή στην αίθουσα υποδοχής του Πανελλήνιου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου από την Διοικούσα Επιτροπή

ΩΡΑ 20.30: Παιάνιση Εμβατηρίων από τη Φιλαρμονική του Π.Ι.Ι.Ε.Τ. στην παραλιακή λεωφόρο της πόλης.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.