Αφιέρωμα στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού πραγματοποίησε η ΕΡΤ1. Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος που επιμελήθηκε το αφιέρωμα πρόκειται για ένα νεοκλασικό κτίριο που δίνει στέγη σε καλλιτέχνες να εκθέσουν τα έργα τους ενώ παράλληλα προβάλει και την πολιτιστική κληρονομιά του νησιού.

Στην κάμερα της ΕΡΤ1 μίλησε ο πρόεδρος του Ι.ΤΗ.Π κος Διαμαντάκης ο οποίος ανέφερε «Το Ίδρυμα είναι σημείο αναφοράς για το νησί της Τήνου πολιτιστικά. Εκτός από την μόνιμη έκθεση του Γιαννούλη Χαλεπά, υπάρχει και μια σύγχρονη έκθεση το Tinos Quary Platform το οποίο είναι μια αναφορά ξένων καλλιτεχνών που έρχονται και εμπνέονται από το νησί μας» κλείνοντας ανέφερε «Υπάρχει άλλη μια έκθεση, η συνέχεια των Τηνίων Καλλιτεχνών. Όπως ξέρετε εδώ είναι η πηγή πολύ μεγάλων καλλιτεχνών όπως ο Γιαννούλης Χαλεπάς, ο Νικόλαος Γύζης, ο Λύτρας, ο Φιλιππότης»

Από την αναφορά δεν μπορούσε να απουσιάζει το Jazz on Tinos και το Tinos World Music Festival που διοργανώνει τα τελευταία χρόνια το Ίδρυμα.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.