Με λαμπρότητα και τη συμμετοχή πλήθους πιστών, εκπροσώπων της κυβέρνησης, του Κοινοβουλίου, της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, πολιτευτών, τελέσθηκε ο εορτασμός της Κοίμησης της Θεοτόκου στην Τήνο.

Παρέστησαν  ο εκπροσωπών την Κυβέρνηση Υπουργός Ναυτιλίας κ. Παν. Κουρουμπλής, ο Αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας κ. Βίτσας, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Μ. Γεωργιάδης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κ. Β. Λεβέντης, οι εκπροσωπούντες τη Νέα Δημοκρατία και τη Δημοκρατική Συμπαράταξη Βουλευτές κ.κ. Κουμουτσάκος και Παπαθεοδώρου, οι Αρχηγοί ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικ. Τσούνης ΠΝ και Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχος Σταμ. Ράπτης ΛΣ.

Τόσο Η Κυβέρνηση όσο και οι ένοπλες δυνάμεις της Χώρας μας, όταν ήρθαν  στην Τήνο το Δεκαπενταύγουστο,  για να τιμήσουν την Παναγία, απέδειξαν ότι αγνοούσαν και άλλοι λησμόνησαν να τους ενημερώσουν, ότι στο νησί  της Τήνου κατοικούν με ποσοστό 2 στους 5 Καθολικοί Χριστιανοί και Ορθόδοξοι Χριστιανοί, που τιμούν την κοινή των Χριστιανών Μητέρα με τον ίδιο λαμπρό τρόπο στο Καθολικό Θεομητορικό Προσκύνημα της Παναγίας στο Βρυσί Τήνου και  στο Πανελλήνιο Ιεροί Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου.

Αυτό απέδειξαν ότι το γνωρίζουν πολύ καλά και το σεβάστηκαν οι εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης, (κ. Κουμουτσάκος και κ. Παπαθεοδώρου), και οι εκπρόσωποι της τοπικής Αυτοδιοίκησης  πρώτου βαθμού με Αντιδημάρχους και δεύτερου βαθμού με τον κ. Λεονταρίτη, χωρικό Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου.

ΠΗΓΗ: www.kantam.gr

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.