Φέτος το καλοκαίρι, στην ωραιότερη και μεγαλύτερη πλατεία της Εξωμεριάς, στο μικρό χωριουδάκι μας στον γραφικό Βεναρδάδο, σας περιμένουμε για να απολαύσουμε στιγμές απο τα παληά, στιγμές έντονης γυμναστικής αλλά και ηρεμίας, στιγμές νησιώτικου γλεντιού με χορό και τραγούδι, στιγμές που θα μας ταξιδέψουν σε γωνιές του τόπου μας μέσα απο απίθανες φωτογραφίες.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017 ημέρα ΤΡΙΤΗ ΩΡΑ 20:00
Ομιλία για τον ζωγράφο Γιάννη Γαίτη. Ομιλητης ο συμπατριώτης μας Δημήτρης Δειλινός, ο οποίος θα αναφερθεί στις μεταξύ τους συζητήσεις και θα κάνει αναφορά στην ζωή του καλλιτέχνη. Την εκδήλωση έχει επιμεληθεί το Πνευματικό Εκπολιτιστικό Κέντρο Πανόρμου «Γιαννούλης Χαλεπάς».

12 και 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017 ημέρα ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ ΩΡΑ 19:00
Ενα διήμερο ευεξίας, ψυχαγωγίας και χορού για μικρούς και μεγάλους με ZUMBA καιYOGA. Την εκδήλωση επιμελείται η κα Σοφία Στεφανή, σύζυγος του Βεναρδιανού κου Κώστα Ν Σκαρη.

17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ ΩΡΑ 21:00
ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΕΝΑΡΔΙΑΝΩΝ. Νησιώτικο ξεφάντωμα συντροφιά με τον Οδυσσέα και τους Καλλιτέχνες. Την εκδήλωση επιμελείται ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΕΝΑΡΔΙΑΝΩΝ.

20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017 ημέρα ΚΥΡΙΑΚΗ ΩΡΑ 19:00
Συνάντηση της Ομάδας του facebook «Η ΕΝΔΟΧΩΡΑ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΗΣ». Η ομάδα έχει σαν αντικείμενο την ανάρτηση φωτογραφιών αποκλειστικά απο το αγαπημένο μας νησί. Την εκδήλωση επιμελείται ο κ. Μίμης Περγάλης, Βεναρδιανός και μέλος της Ομάδας

ΦΩΤΟ: www.tinosecret.gr

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.