Σε νέα ανακοίνωση προχώρηση η υπηρεσία ύδρευσης του Δήμου Τήνου σχετικά με νέα διακοπή υδροδότησης που έχει προγραμματιστεί για σήμερα, Παρασκευή, 04/08/2017. Η ανακοίνωση αναφέρει:

Ενημερώνουμε τους κατοίκους της πόλεως Τήνου, ότι συνεχίζονται οι  εργασίες αποκατάστασης της βλάβης στις αφαλατώσεις του Δήμου μας με τη συνδρομή εξειδικευμένου συνεργείου που έχει έρθει για αυτό το σκοπό από την Αθήνα, το οποίο συνδράμει τους υπαλλήλους στις αφαλατώσεις.

Παράλληλα έχει έρθει στο νησί μας ειδικό συνεργείο ανίχνευσης αφανών διαρροών, προκειμένου να διαπιστωθούν τα συγκεκριμένα  σημεία του δικτύου ύδρευσης όπου υπάρχουν σημαντικές διαρροές ύδατος. Να σημειωθεί ότι πρόσφατα αποκατασταθήκαν δύο παρόμοιες διαρροές εντός του λιμένα Τήνου.

Για το λόγο αυτό  θα πραγματοποιηθεί  και σήμερα 04 Αυγούστου 2017 γενική διακοπή υδροδότησης σε όλη την πόλη της Τήνου,  από τις 16:00 έως 22:00.    

Ο Δήμος μας θα σας ενημερώσει με σχετικές ανακοινώσεις για πιθανές διακοπές κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Παρακαλούμε για τη μεγαλύτερη δυνατή οικονομία στην κατανάλωση του νερού.
Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.