Η «Κοινωνική Κουζίνα Τήνου» έκανε την εμφάνιση της τελευταία χρόνια στην τοπική κοινωνία και έχει αγκαλιαστεί ιδιαίτερα από τους κατοίκους του νησιού. Η κα. Κατερίνα αλλιώς, ο αφανής ήρωας όπως την είχαμε χαρακτηρίσει σε ένα πρόσφατο δημοσίευμα μας (διαβάστε εδω) δίνει καθημερινά την δική της μάχη, ώστε να έχουν όσοι το χρειάζονται ένα ζεστό φαγητό (τουλάχιστον 100 μερίδες την εβδομάδα).

Η ανοικτή επιτροπή αλληλεγγύης πιστός, συνεργάτης σε όλο αυτό το έργο διοργανώνει 22 Σεπτεμβρίου συναυλία ή αλλιώς μουσική συνάντηση όπως αναφέρει και η αφίσα με σκοπό την ενίσχυση της Κοινωνικής Κουζίνας. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Τήνου με ώρα έναρξης τις 20.30

Αναλυτικά το μήνυμα της ανοικτής επιτροπής αναφέρει "Για την ενίσχυση της Κοινωνικής Κουζίνας του νησιού μας που στηρίζει εδώ και 5 χρόνια αρκετές οικογένειες. Αντί για χρήματα στην είσοδο, σας ζητάμε να φέρετε τρόφιμα. Από το σπίτι σας, από τον κήπο σας, από όπου εσείς μπορείτε και θέλετε". 

Πρόκειται για μια αξιέπαινη κίνηση από την Ανοικτή Επιτροπή όπου για ακόμα μια φορά δείχνει το δρόμο ώστε όλοι μας να αλλάξουμε όχι μόνο τον τρόπο σκέψη μας αλλά την συνήθεια της ιδέας που θέλει να μεταλαμπαδεύσει αυτή της Αλληλεγγύης. Όλοι πρέπει να είμαστε παρόντες σ' αυτή τη βραδιά.


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.