Κάτι από Καραϊβική θα θυμίζει στις 15 Αυγούστου η παραλία Ρόχαρη στον Πάνορμο Τήνου ... Ο λόγος για ένα event διαφορετικό από αυτά που μας έχει συνηθίσει το Alohari Beach Bar.

Ξεκινάμε λοιπόν με τα συστατικα αυτού του event.. Την βραδιά θα γεμίσουμε με ήχους από Αβάνα οι Quarteto tropical, resident κουβανέζικη μπάντα απ΄το φημισμένο Palenque bar της Αθήνας. Σαξόφωνα, κιθάρες και εξωτικές φωνές θα μας κάνουν να χωρέψουμε σε τροπικούς ρυθμούς.

Στη συνέχεια στα decks του Alohari θα μας ανεβάσει με τις μουσικές του ο φίλος Vaibone, γεννημένος και μεγαλωμένος στην Αθήνα, ο VAIBONE είχε την πρώτη του σοβαρή
επαφή με beatmaking και την ηχοληψία το 2008. Έχει παίξει μόνος ή με φίλους στα περισσότεραe bar της πόλης, σε φεστιβάλ [Beach Street, THHF, Γιορτή της Μουσικής] αλλά και σε diy πάρτυ.

To 2017 τον βρίσκει αφοσιωμένο σε Dub ήχους δίνοντας βάση στις μπασογραμμές και τις χαμηλές συχνότητες. Τα Dj sets του κυμαίνονται αυστηρά σε Reggae / Dub / Steppers / Dubstep χαρακτήρα. Διαλέγει δίσκους στις βραδιές Heviweit, αλλά και σε dances σημαντικών dub acts όπως Dubwise Hifi Soundsystem, Dub Riots κτλ.

Από όλη αυτή την εξωτική φάση δεν θα μπορούσε να λείπει το ποτό.. Γι'αυτο το λόγο θα μας τιμήσει με την παρουσία του και φέτος ο Ηλίας Στεργιόπουλος , bartender του θρυλικού baba au rum, το μοναδικό αυτό μπαρ, που φιγουράρει τα τελευταία χρόνια στα 50 κορυφαία μπαρ του κόσμου. 3 φανταστικές συνταγές cocktail λοιπόν από κουβανέζικα ρούμια θα συνθέσουν όλο αυτό το τροπικό σκηνικό.

Σας περιμένουμε λοιπόν για να περάσουμε ένα σούπερ απόγευμα..

Δωρεάν είσοδος


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.