Το καλοκαίρι βρίσκεται στο φινάλε του και οι ακτοπλοϊκές εταιρίες ετοιμάζονται να επιστρέψουν σε χειμερινούς ρυθμούς. Αναρτήσαμε πριν λίγες μέρες τα νέα δρομολόγια της Fast Ferries που τέθηκαν σε ισχύ από 28 Αυγούστου. Πάμε τώρα να δούμε την Blue Star Ferries που και φέτος αποφάσισε να μην έχει τους καλοκαιρινούς μήνες καθημερινή σύνδεση της Τήνου με το λιμάνι του Πειραία και κατ'επέκταση με την γειτονική Σύρο.

Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν για την εταιρία όχι όμως και για την Τήνο όπου δεν πρέπει να το επιτρέψει να επαναληφθεί ανάλογο σκηνικό και το επόμενο καλοκαίρι. Επιπροσθέτως να θυμίσουμε πως ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου η Τήνος δεν εξυπηρετήθηκε από το λιμάνι του Πειραιά, βλέπετε έπεφτε Τρίτη όπου μαζί με την Πέμπτη και την Κυριακή ήταν οι μέρες όπου η Τήνος ήταν εκτός γραμμής για το μεγάλο λιμάνι της Χώρας.

Τυπικά, την επόμενη Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου τα χειμερινά δρομολόγια της εταιρίας ενεργοποιούνται και η Τήνος επιστρέφει στην καθημερινή διασύνδεση της με το λιμάνι του Πειραιά. Το πλοίο όπου θα πραγματοποιεί τα δρομολόγια τουλάχιστον μέχρι 31 Οκτωβρίου θα είναι το Blue Star Paros με την προσέγγιση στο λιμάνι της Τήνου να ορίζεται στις 12.00 το μεσημέρι.

Σημείωση: Όπως αναφέρει στις παρατηρήσεις της η εταιρία, τα δρομολόγια από 06 Σεπτεμβρίου έως 10 Σεπτεμβρίου δεν θα πραγματοποιηθούν. Όμως, σύμφωνα με το σύστημα κρατήσεων, την γραμμή θα εξυπηρετήσει για εκείνες της ημέρες το SuperFerry της Golden Star Ferries (διαβάστε περισσότερα σε νεότερη ανάρτηση μας). ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:

- ΑΝΕΚΤΕΛΕΣΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ: 06/09/17-10/09/17.

- Ως ώρα άφιξης αναφέρεται η ώρα που το πλοίο προσεγγίζει την είσοδο του λιμανιού.
- Η εταιρεία δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστέρηση στις ώρες αφίξεων και αναχωρήσεων του πλοίου, εξαιτίας εξωτερικών παραγόντων ή λόγω ανωτέρας βίας ανεξαρτήτως της θέλησής της.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.