Θερμά συγχαρητήρια στους νέους του νησιού μας που εισήχθησαν στις ανώτατες και ανώτερες σχολές της χώρας. Η επιτυχία αυτή αποτελεί την απόδειξη ότι οι συστηματικές προσπάθειές σας και η προσήλωσή σας στο στόχο απέδωσε καρπούς, ανοίγοντας νέους ορίζοντες για την μετέπειτα εξέλιξη και σταδιοδρομία σας.

Η περίοδος των σπουδών αποτελεί ένα αναντικατάστατο ταξίδι στην γνώση για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων, τη δημιουργική συναναστροφή και τη διερεύνηση μελλοντικών δυνατοτήτων, για αυτό αξιοποιήστε κάθε ευκαιρία που εμφανίζεται με ήθος, όρεξη και μεράκι.Πολλά συγχαρητήρια στους καθηγητές και στους γονείς που στήριξαν τους μαθητές σε αυτή την πορεία τους προς την επιτυχία, καθοδηγώντας τους, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή τους και σμιλεύοντας το χαρακτήρα τους.

Σε όσους δεν κατάφεραν αυτή τη φορά να πετύχουν το στόχο τους, δε θα πρέπει να απογοητεύονται αλλά να θυμούνται ότι πάντα υπάρχει μια δεύτερη ευκαιρία καθώς και πλήθος εναλλακτικών επιλογών μέσα από τις οποίες μπορούν να χαράξουν την επαγγελματική και προσωπική τους εξέλιξη, αναδεικνύοντας τις μοναδικές ποιότητες της προσωπικότητάς τους.

Καλή συνέχεια σε όλους, με δύναμη και πίστη στις δυνατότητες σας.

Ο Δήμαρχος Τήνου
Σίμος Ι. Ορφανός

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.