Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου θα συζητηθεί η συμμετοχή του νησιού στην έκθεση "Nostos" που θα πραγματοποιηθεί στην Ναύπακτο. Η έκθεση θα έχει διάρκεια από 13 έως 16 Οκτωβρίου.

Πρόκειται για μια έκθεση εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στον τομέα του εναλλακτικού τουρισμού, ο οποίος και αποτελεί την πιο ραγδαία αναπτυσσόμενη μορφή τουρισμού παγκοσμίως. ΟΙ επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δουν σύγχρονους χώρους και δημιουργική προσέγγιση, στην οποία αναμένετε να συναντηθούν επαγγελματίες του χώρου απ’ όλη την Ελλάδα καθώς και πλήθος επισκεπτών.

Η φετινή διοργάνωση, θα επιδιώξει να συνεχίσει την πετυχημένη πορεία της NOSTOS 2016, της πρώτης έκθεσης αποκλειστικά αφιερωμένης στον εναλλακτικό τουρισμό που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2016.

Σημειώνεται πως η NOSTOS 2016 συγκέντρωσε το ενδιαφέρον περισσότερων από 7000 επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, 92 εκθετών, 32 hosted buyers από συνολικά 9 χώρες (Γερμανία, Γαλλία, Αυστρία, Ολλανδία, Ισραήλ, Ρωσία, Σερβία, Ελλάα και Κύπρο) και 25 ομιλητών στη NOSTOS Conference.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.