Το Κέντρο Μελέτης Νεώτερης Κεραμικής, στo πλαίσιο των εκδηλώσεων του 1ου Μεσογειακού Φεστιβάλ Κεραμικής, διοργανώνει εκπαιδευτική εκδρομή στην Τήνο από τις 15 έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2017.

Στις εκδηλώσεις συμμετέχουν κεραμίστες και αγγειοπλάστες από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Τουρκία, την Αίγυπτο, την Ιταλία και τη Γαλλία.Οργάνωση: Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Δήμος Τήνου, Πολιτιστικός Συλλόγου Αετοφωλιάς, Κέντρο Μελέτης Νεώτερης Κεραμικής

Με τη συμμετοχή: Γαλλική Πρεσβεία, Υπηρεσία Συνεργασίας και πολιτιστικής δράσης (S.C.A.C.), Γαλλικό Ινστιτούτο της Ελλάδος, Πρεσβεία της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου, Αιγυπτιακό Μορφωτικό Κέντρο, Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας – «Σπίτι της Κύπρου»

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων για την εκδρομή στα τηλέφωνα 210-3318491 ή 6946052703

Το Κέντρο Μελέτης Νεώτερης Κεραμικής – Ίδρυμα Oικ. Γ. Ψαροπούλου είναι ένας μουσειακός, ερευνητικός και εκπαιδευτικός οργανισμός αφιερωμένος στην ελληνική παραδοσιακή κεραμική των νεότερων χρόνων (16ος – 20ος αιώνας). Ιδρύθηκε το 1987 από την Mπέττυ Ψαροπούλου και το 1993 έγινε Ίδρυμα, εποπτευόμενο από τα υπουργεία Πολιτισμού & Αθλητισμού και Oικονομικών.

Κέντρο Μελέτης Νεώτερης Κεραμικής

Μελιδώνη 4-6, Κεραμεικός
Τηλ.: 210.3318491-5

www.ert.gr

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.