Σε μία sold out συναυλία το Σάββατο 29 Ιουλίου 2017 η Αλκηστις Πρωτοψάλτη μαζί με μια ομαδα εξαιρετικών μουσικών, μας έκαναν να ονειρευτούμε, να αγαπήσουμε, να ξεχάσουμε και να τραγουδήσουμε μελωδικά τραγούδια με χρώματα απο την Ελλάδα και ροκ πινελιές.

Στον υπέροχο χώρο της ιστορικής σχολής Ουρσουλινών στα Λουτρά, η Αλκηστις Πρωτοψάλτη ξεδίπλωσε μοναδικά στην σκηνή το ταλέντο της και ξεσήκωσε τον κόσμο της Τήνου και τους επισκέπτες της που δεν σταμάτησαν να τραγουδούν, να χορεύουν και να παροτρύνουν την μεγάλη μας ερμηνεύτρια.


Η συναυλία διοργανώθηκε απο το σωματείο ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ με την υποστήριξη του Δήμου Τήνου, για τους σκοπούς του Κεντρου Υγείας Τήνου. 

Ο πρόεδρος του σωματείου στο σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τους συντελεστές της εκδήλωσης, τους χορηγούς και υποστηρικτές, τα μέλη και τους φίλους του σωματείου για την αθρόα προσέλευσή τους. Στη συνέχεια η Αντιδήμαρχος και Υπεύθυνη Τουρισμού κυρία Αναστασία Δεληγιάννη, εκπροσωπόντας τον Δήμαρχο Τήνου, κύριο Σίμο Ορφανό, που δεν μπόρεσε να παρευρέθη στην εκδήλωση λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, αναφέρθηκε εκτενώς στις δράσεις του σωματείου ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ σε όλους τους τομείς και ειδικά στο χώρο της Υγείας, και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη των κατοίκων του νησιού για την δωδεκαετή προσφορά
του.

Στη συνέχεια η Πρόεδρος της Δ.Ε/Κ.Υ Τήνου κυρία Βαλεντίνη Γαβριελάτου ευχαρίστησε και αυτή με την σειρά της το σωματείο για την συνεχή βοήθεια και υποστήριξη. Τέλος, πρίν ξεκινήσει η συναυλία, μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε την κυρία Πρωτοψάλτη, η κυρία Δεληγιάννη της δώρισε ενα μαρμάρινο «χάρτινο καραβάκι» ευγενική προσφορά του Τηνιακού γλύπτη κυρίου Πέτρου Μαρμαρινού.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.