Ο 15Αύγουστος πλησιάζει και η Τήνος κινείται σε φουλ ρυθμούς αυτές τις ημέρες. Πολλά ακούγονται για τους Βουλευτές που θα έρθουν την ημέρα του εορτασμού της κοιμήσεως της Θεοτόκου στο νησί. Τι όμως ισχύει απ' όλα όσα λέγονται, πάμε να δούμε παρακάτω.

Έτσι, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες μας, εκ μέρους της Κυβερνήσεως θα φτάσει στο νησί ο Δημήτρης Βίτσας, αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο Παναγιώτης Κουρουπλής, υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, από την Αξιωματική Αντιπολίτευση ο φίλος της Τήνου, κος Γιώργος Κουμουτάκος και τέλος ο Βασίλης Λεβέντης (είχε επισκεφτεί και πέρυσι το νησί) πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Επιπροσθέτως να αναφέρουμε πως σύμφωνα με το πρόγραμμα που εξέδωσε το Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου, θα παρευρεθούν ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού (ΓΕΝ) και ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, κος Χατζημάρκος. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.