Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ πραγματοποίησε χθες αφιέρωμα στην Τήνο και στην αύξηση της επισκεψιμότητας που παρουσιάζει κάτι που την έχει καταστήσει στις πρώτες επιλογές για τις διακοπές του καλοκαιριού. Στην κάμερα μίλησε η αρμόδια αντιδήμαρχος τουρισμού, Αναστασία Δεληγιάννη, η οποία μεταξύ άλλων δήλωσε «Εχουμε μια αύξηση του τουρισμού που φτάνει στο 30%. Έχουμε προσελκύσει επισκέπτες από όλο τον κόσμο, οι οποίοι ανακαλύπτουν την Τήνο σαν ένα νησί ιδιαίτερο μοναδικό». Με τη σειρά του ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος του νησιού, Γιώργος Αμοιραλής δήλωσε «Οι Έλληνες προτιμούν την Τήνο για τουριστικό προορισμό γιατί έχει αναδειχθεί και ως γαστρονομικός. Ο κλάδος μας είναι ευχαριστημένος γιατί δείχνει κάθε χρόνο αύξηση».

Στο 95 με 98% κυμαίνεται η πληρότητα στα τουριστικά καταλύματα όπως δήλωσε ο επαγγελματίας ξενοδόχος κος Λεβαντής, με την χαμηλή περίοδο να θεωρείται ικανοποιητική. Τέλος, ο ιδιοκτήτης του Pegu Beach Bar στην παραλία του Αγίου Φωκά, κος Παγανέλης τόνισε «Η Τήνος χρειάζεται νέες επιχειρήσεις, οι οποίες να βοηθάν τον κόσμο να του προσφέρει μια χαλάρωση ένα ποτό, ένα κοκτέιλ. Θα πρέπει να γίνονται κι' άλλες τέτοιες ενέργειες κι από άλλους νέους»

η Τήνος στο [51.26]

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.