Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 16 Αυγούστου 2017, στην αίθουσα του Ιδρύματος Τηνιακού Πολιτισμού, η παρουσίαση του φωτογραφικού - καλλιτεχνικού λευκώματος του καθηγητή φωτογραφίας στα ΤΕΙ Αθηνών Κου Αριστείδη Κοντογεώργη με τίτλο «Οι περιστεριώνες της Τήνου» που οργάνωσε η «Αδελφότης των εν Αθήναις Τηνίων».

Το λεύκωμα παρουσίασαν οι Κα Ξένη Σιώτη, Αρχιτέκτων Μηχανικός ΕΜΠ, ο π. Μάρκος Φώσκολος, ιστορικός Θεολόγος και ο Κος Κωνσταντίνος Δανούσης, ιστορικός, ερευνητής, συγγραφέας.Μας τίμησαν με την παρουσία τους: εκ μέρους του Δήμου Τήνου, η αντιδήμαρχος Τουρισμού κα Αναστασία Δεληγιάννη, η οποία και χαιρέτισε την εκδήλωση μας, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κος Φίλιππος Οριάνος, ο πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Πανόρμου «Γιαννούλης Χαλεπάς» κος Μανώλης Σώχος, ο Πρόεδρος του Ι.ΤΗ.Π κος Νίκος Διαμαντάκης, τον οποίο ευχαριστούμε πολύ για την θερμή του φιλοξενία και ο οποίος χαιρέτισε την εκδήλωσή μας, εκπρόσωπος της εταιρείας Κυκλαδικών Μελετών και χορηγός της εν λόγω έκδοσης κ. Ιάκωβος Ρήγος, ο Πρόεδρος, η ταμίας και η ειδική Γραμματέας του Εμποροεπαγγελματικού και Βιοτεχνικού συλλόγου Τήνου κος Ανδρέας Τσιμέκης, κα Λουκία Κολλάρου και κα Πετρίνα Κολλάρου, ο Πρόεδρος της Εταιρείας Τηνιακών μελετών κος Ιωάννης Γκερέκος, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης κος Δημήτριος Πολιτόπουλος, ο Πρόεδρος του συλλόγου «Φίλοι του Πρασίνου» κος Ιωάννης Ψάλτης καθώς και πολλοί Πρόεδροι και μέλη Δ.Σ. τοπικών πολιτιστικών συλλόγων και φορέων. Ακόμη, στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο πρώην Δήμαρχος και φιλόλογος κ. Σάββας Απέργης.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς αυτής της έκδοσης, τον Πρόεδρο και τα μέλη της Διοικούσας επιτροπής του Π.Ι.Ι.Ε.Τ., που πάντοτε έρχονται αρωγοί σε κάθε δημιουργική μας προσπάθεια, τους ευεργέτες μας κ. Αθανάσιο Μαρτίνο και τους

Αδελφούς Ιάκωβο και Λάζαρο Ρήγο, που είναι πάντα ένθερμοί υποστηρικτές και συμπαραστάτες στις δράσεις του Σωματείου μας.Η ευγνωμοσύνη μας…. Άπειρη.

Επιπρόσθετα, ευχαριστούμε πολύ την προηγούμενη Διοίκηση της «Αδελφότητας των εν Αθήναις Τηνίων» που είχε την επιμέλεια έκδοσης αυτού του καλλιτεχνικού λευκώματος που παρουσιάσαμε στο νησί μας και μας τίμησε με την παρουσία του ο πρώην Πρόεδρος του Δ.Σ του Σωματείου μας, κ.Ιωαν.Παπαδημητρίου.


Τέλος, ευχαριστούμε όλους εσάς, τους φίλους της Τήνου, του Πολιτισμού και της Ιστορίας της για την πολυπληθή παρουσία σας και θα σας περιμένουμε και στις επόμενες δράσεις μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο.
Ο Πρόεδρος
Μανώλης Σκαρής

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.