Όπως γράψαμε και σε προηγούμενη μας ανάρτηση, από αρχές του Σεπτεμβρίου η Τήνος μπαίνει ξανά στην καθημερινή γραμμή της συνδέσεως της με το λιμάνι του Πειραιά. Η διαφορά όμως που υπάρχει είναι πως το συγκεκριμένο μήνα τα δρομολόγια θα τα πραγματοποιεί το SuperFerry της Golden Star Ferries.

Έτσι, αρχομένης από αύριο, Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου και όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της Blue Star, το δρομολόγιο του F/B BLUE STAR NAXOS από Πειραιά 07:30 για Σύρο-Τήνο-Μύκονο και επιστροφή, θα εκτελεσθεί από το F/B SUPERFERRY της GOLDEN STAR FERRIES (σύμφωνα με αίτημα της πλοιοκτήτριας εταιρείας προς τις Αρχές).

Ακόμα βέβαια δεν έχει ξεκαθαρίσει μέχρι πότε θα εκτελείται από το SuperFerry το δρομολόγιο καθώς η Golden Star Ferries αναφέρει ότι το δρομολόγιο θα είναι σε ισχύ μέχρι 30 Σεπτεμβρίου, η Blue Star κάνει λόγω για μέχρι 10 Σεπτεμβρίου ενώ το σύστημα κρατήσεων έχει διαθέσιμο το πλοίο (S.F) μέχρι 15 Σεπτεμβρίου.

Όπως και να έχει σε λίγες μέρες θα μάθουμε ακριβώς τι μέλη γενέσθαι. Να υπενθυμίσουμε ότι αυτές οι αλλαγές έγιναν λόγω του ατυχήματος που είχε το Blue Star Patmos στο λιμάνι της Ιου. 

F/B Superferry


Πειραιάς > Σύρος > Τήνος > ΜύκονοςΣχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.