Τα σενάρια για την ακτοπλοΐα το τελευταίο διάστημα δίνουν και παίρνουν. Μετά την μεγάλη κίνηση που παρουσίασε το λιμάνι της Ραφήνας φέτος το καλοκαίρι οι ναυτιλιακές εταιρίες κάνουν τις ανάλογες ζυμώσεις ενόψει του Χειμώνα. Η τελευταία πληροφορία που ήρθε πριν λίγες ώρες ήταν η μετακίνηση του Fast Ferries Αndros στην γραμμή του Πειραιά από 2 Οκτωβρίου (αντικαθιστώντας επί της ουσίας το SuperFerry).

Ο λόγος, δεν έχει ακόμα ολοκληρώσει τις εργασίες του το Blue Star Patmos μετά και το καλοκαιρινού ατύχημα στην Ίο. Έτσι, το γνωστό μας Andros θα κάνει το δρομολόγιο του Πειραιά (Σύρο-Τήνο-Μύκονο) κάθε μέρα ενώ, την θέση του στην γραμμή της Ραφήνας θα πάρει το Αικατερίνη Π. κάτι που το επιβεβαιώνει και η ενημέρωση που έκανε η εταιρία στα δρομολόγια της μέσα στον ιστότοπο της.
Αναμένοντας τις επίσημες ανακοινώσεις από τις εν λόγω εταιρίες να υπενθυμίσουμε ότι αναμένουμε και την επίσημη τοποθέτηση της Golden Star Ferries για το SuperFerry που θα γνωστοποιεί πότε υπολογίζεται η επιστροφή του από τον Πειραιά στα γνωστά του δρομολόγια (Ραφήνα-Άνδρο-Τήνο-Μύκονο).

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.