Πραγματοποιήθηκε μ’ επιτυχία το τουρνουά τάβλι και πινγκ- πονγκ που διοργανώθηκε στην Κώμη με υπεύθυνο της διοργάνωσης τον κ. Γιώργο Σάββαρη και με τη χορηγία του Ενωτικού Συλλόγου Κώμης, Περάστρας και Μοναστηρίων.

Στο τάβλι συμμετείχαν 14 άτομα και νικητής αναδείχθηκε ο Δελατόλας Νίκος από την Αγάπη. Στο πινγκ- πονγκ συμμετείχαν 8 παίδες -- έφηβοι και 12 άνδρες. Νικητής στους παίδες αναδείχθηκε ο Κιούλογλου Σταύρος από τη χώρα , ενώ στους εφήβους και στους άνδρες αναδείχθηκε ο Δελώτης Σίμων από την Καρυά.

Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι στο τουρνουά πινγκ-πονγκ για πρώτη φορά συμμετείχαν και 2 αθλητές της τοπικής ομάδας πινγκ- πονγκ του Α.Ο. Ποσειδώνα Τήνου, οι οποίοι και διακρίθηκαν παίρνοντας την πρώτη και τρίτη θέση στο εφηβικό και ανδρικό. Τα έπαθλα
ήταν κύπελλα, καθώς και τυποποιημένα τοπικά προϊόντα όπως μέλι, ρακί, κάπαρη, αγγινάρα και τομάτες λιαστές, προσφορά του Ενωτικού Συλλόγου Κώμης, Περάστρας και Μοναστηρίων.Σκοπός όλης της διοργάνωσης ήταν η ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ των παραθεριστών του καλοκαιριού με τους ντόπιους κατοίκους και κατ’ επέκταση η οικονομική συμπαράσταση και ανάπτυξη της τοπικής αγοράς.

Συγχρόνως με το τουρνουά πινγκ- πονγκ έγινε και η πρώτη επικοινωνία της ομάδας του Α.Ο. Ποσειδώνα Τήνου με τους φίλους του πινγκ- πονγκ της Κώμης.

Ευχής έργο θα ήταν να συνεχιστεί αυτή η επικοινωνία και το χειμώνα προς διάδοση του αθλήματος του πινγκ-πονγκ και για μια ευχάριστη απασχόληση των κατοίκων που διαμένουν στην Κώμη και στα γύρω χωριά.Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.