Δίνουν και παίρνουν τα δημοσιεύματα για τις υποψηφιότητες στις λίστες της Νέας Δημοκρατίας όσο αναφορά τις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Ο Πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης στόχο έχει την ανανέωση και το χαμηλό μέσο όσο ηλικίας στα ψηφοδέλτια του κόμματος κατά την εκλογική διαδικασία. 

Ο Τηνιακός, νεαρός σύμβουλος του προέδρου, Φίλιππος Φόρτωμα είναι «παρών» σε όλα τα δημοσιεύματα όπου τον θεωρούν το μόνο σταθερό όνομα στο νομό των Κυκλάδων. Βιώνει από κοντά τα νησιά περνώντας όσο το δυνατό περισσότερο χρόνο σε αυτά. Ενδεικτικά να αναφέρουμε πως επισκέφτηκε την Νάξο δύο (2) φορές μέσα στο καλοκαίρι ενώ τώρα έδωσε το «παρών» στο τσελεμεντέ της Σίφνου.

Το Τήνος Today επικοινώνησε με τον ίδιο και σε σχετική ερώτηση για την υποψηφιότητα του μας δήλωσε «Θα υπηρετώ το νομό και το κόμμα από όποια θέση και αν μου ζητηθεί από τον πρόεδρο του κόμματος»

Επιπροσθέτως, να τονίσουμε για ακόμα μια φορά ότι είναι από τους στενούς συνεργάτες του Κυριακού Μητσοτάκη και όντας νέος άνθρωπος μπορεί να χαρακτηριστεί και ως «λύρα εκατό» όχι μόνο για το καλό της Τήνου αλλά και των Κυκλάδων.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.