Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η μουσική εκδήλωση που διοργάνωσε η Ανοικτή Επιτροπής Αλληλεγγύης Τήνου στο προαύλιο χώρου του Γυμνασίου Τήνου, για την ενίσχυση με αγαθά της Κοινωνικής Κουζίνας του νησιού. Διάφοροι καλλιτέχνες του νησιού από διαφορετικά είδη μουσικής επιμελήθηκαν τους ήχους της βραδιάς.
Όλη η Τήνος μια αγκαλιά γι' αυτό το σπουδαίο έργο που επιτελεί η κα. Κατερίνα. 
Πιστοί λοιπόν στο κάλεσμα της Ανοικτής Επιτροπής ο Τηνιακός λαός έφτασε στον χώρο προσφέροντας στην είσοδο "εφόδια" που είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για να πραγματοποιήσει ο «αφανής ήρωας» που λέγεται κα Κατερίνα την δική της μάχη ώστε, να έχουν όσοι το χρειάζονται ένα ζεστό φαγητό.

Κάποιες από τις σακούλες με τρόφιμα που μαζεύτηκαν. 


Ήταν άλλη μια αξιέπαινη κίνηση από την Ανοικτή Επιτροπή όπου για ακόμα μια φορά δείχνει το δρόμο ώστε όλοι μας να αλλάξουμε όχι μόνο τον τρόπο σκέψη μας αλλά την συνήθεια της ιδέας που θέλει να μεταλαμπαδεύσει αυτή της Αλληλεγγύης.

Οι ανάγκες δεν σταματάν σε μια βραδιά όμως. Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει το έργο της κας Κατερίνας μπορεί να επικοινωνήσει με τα ακόλουθα τηλέφωνα: Βαλεντίνα 6909085678  &  Γρηγόρης 6955778797 και στο 22834.00141.

[Φωτογραφικό υλικό: Antoinette Milan & Ανοικτή Επιτροπή Αλληλεγγύης]Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.