​Ένας νέος χώρος άνοιξε τις πόρτες του στην Τήνο με πρωτεργάτες τον Αποστόλη και Δημήτρη Παναγιώτου.

Στο «σαν στο σπίτι»  μπορείτε να γευτείτε φαγητά σε πακέτο μαγειρεμένα με αγνά, φρέσκα παραδοσιακά και βιολογικά υλικά. Στο ανανεωμένο αυτό χώρο μπορείτε να προμηθευτείτε και παραδοσιακά προϊόντα μεταξύ άλλων ζυμαρικά, μαρμελάδες, κάπαρη, αγκινάρες.

Αντλώντας έμπνευση από την παράδοση και αξιοποιώντας εξαιρετικές πρώτες ύλες δημιουργούμε στο χώρο μας γεύσεις με εκπλήξεις και επιτυχημένους συνδυασμούς.Σαλάτες
Δημιουργούμε καθημερινά για εσάς φρεσκοκομμένες, πεντανόστιμες σαλάτες και λαχανικά, έτοιμα για κατανάλωση σε μεγάλη ποικιλία για όλες τις γευστικές απαιτήσεις.Κυρίως
Με διαφορετικό Μενού [το μαθαίνετε στην σελίδα μας στο Facebook] κάθε μέρα, οι λάτρεις της κουζίνας μας απολαμβάνουν μία μεγάλη ποικιλία διαφορετικών πιάτων με ποικίλους συνδυασμούς. Το Μενού ανανεώνεται συνεχώς και η έμπνευση μας οδηγεί σε νέες δημιουργίες που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς.


«Σαν στο σπίτι» ... Σας περιμένουμεΠλατεία Νικηφόρου Λύτρα 4
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22830.26906
Facebook: Σαν στο σπίτι

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.