Ανακοίνωση εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Τήνου με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα εθελοντή δότη μυελού των οστών που είναι σήμερα. Μεταξύ άλλων καλεί όσου δεν έχουν εγγραφεί στην Παγκόσμια τράπεζα εθελοντών να ενημερωθούν και να εγγραφούν. 

Παγκόσμια ημέρα εθελοντή δότη μυελού των οστών σήμερα, ημέρα που γιορτάζουμε την προσφορά ζωής από άνθρωπο σε άνθρωπο. Η Τήνος αγκάλιασε θερμά τις εκδηλώσεις που ο Ναυτικός Όμιλος Τήνου συνδιοργάνωσε τα τελευταία 2 χρόνια με το Όραμα Ελπίδας, τη Be My Hero, παράλληλα με τις αιμοδοσιες και το TINOS Running, με τη βοήθεια του Συλλόγου Γυναικων Τήνου, με αποτέλεσμα να έχουν εγγραφεί περίπου 1.000 δότες.

Οι δράσεις αυτές είχαν ως αποτέλεσμα να αποτελέσουμε πηγή έμπνευσης ώστε και σε άλλα μέρη συλλογικοί φορείς αλλα και μεμονωμένα άτομα να οργανώσουν στον τόπο τους παρόμοιες εκδηλώσεις.

Ηδη στη Σύρο, που πραγματοποίησε εγγραφές μετά τη δική μας εκδήλωση βρέθηκε συμβατός δότης ανάμεσα στους εθελοντές,γεγονός τόσο ελπιδοφόρο. Ευχόμαστε υγεία σε όλους και καλούμε όσους δεν έχουν εγγραφεί ακόμα στην Παγκόσμια Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών να ενημερωθούν και να εγγραφούν.

Χαρίζω Ελπίδα, χαρίζω Ζωη.

Δεν ξεχνάμε πως για μας το ΔΣ του Ναυτικού Ομίλου Τήνου αποτελεί το σημαντικότερο τμήμα των δράσεων κοινωνικού χαρακτήρα που έχουμε αναλάβει και το υπηρετούμε με όλο μας το ζήλο.

*φωτο αρχείου

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.