Αντικαταστάθηκαν οι πλάκες ασφαλείας των αύλειων χώρων  στο 1ο & 2ο Νηπιαγωγείο Τήνου. Ολοκληρώθηκε πριν από μερικές μέρες η αντικατάσταση των εξωτερικών δαπέδων στο πρώτο και δεύτερο Νηπιαγωγείο του Δήμου Τήνου.

Tα δάπεδα τα προμήθευσε στο Δήμο Τήνου μετά από σχετικά αιτήματα και ενέργειες του Δήμου, δωρεάν, η εταιρεία ECOELASTIKA  η οποία  ανέλαβε  επίσης  τη δωρεάν τοποθέτησή τους.
Συγκεκριμένα αντικαταστάθηκαν πλακίδια εμβαδού 190,64τμ στο 1ο Νηπιαγωγείο και 208,48τμ στο 2ο Νηπιαγωγείο. Η αντικατάσταση ήταν επιβεβλημένη, αφού τα παλαιά είχαν φθαρεί και ήταν ακατάλληλα για τους μικρούς μαθητές των Νηπιαγωγείων.Αποστολή της Ecoelastika είναι η διαχείριση των άχρηστων ελαστικών που απορρίπτονται στον Ελλαδικό χώρο με χρήση των βέλτιστων διαθέσιμων τεχνικών, λαμβανομένων υπόψη πρώτιστα περιβαλλοντικών και οικονομικών κριτηρίων. Στo πλαίσιo των δραστηριοτήτων της, προχωρά στην αντικατάσταση φθαρμένων δαπέδων σχολικών μονάδων σε όλη την Ελλάδα.Ο Δήμος Τήνου θα ήθελε να ευχαριστήσει τόσο την εταιρεία ECOELASTIKA η οποία έκανε αποδεκτά τα αιτήματά μας, όσο και τον κ. Δημήτρη Πολιτόπουλο ο οποίος μας  βοήθησε στο εγχείρημα  και μετά από συνεχείς επαφές  επιτεύχθηκε η αλλαγή των δαπέδων.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.