Η Telegraph αποφάσισε να προτείνει τις καλύτερες «αγορές» για ακίνητα στη χώρα μας, προτείνοντας περιοχές μια από αυτές ήταν και η Τήνος. 

Οι Βρετανοί αποτελούν ένα από τους πιο «πιστούς» τουρίστες της Ελλάδας, καθώς κάθε χρόνο συρρέουν στη χώρα μας. Αρκετοί μάλιστα, αγοράζουν σπίτια και ακίνητα. Για αυτό, η Telegraph αποφάσισε να προτείνει τις καλύτερες «αγορές» για ακίνητα στη χώρα μας, προτείνοντας περιοχές.

Για το νησί της Τήνου αναφέρει η «Τ» Για εκείνους που δεν θέλουν ένα νησί με τόσο έντονη ζωή, υπάρχει η Τήνος και η Σύρος, για την αγορά ακινήτου, προτείνει η Telegraph. 

Οσο για τη Μύκονο, η συνήθης τιμή για ένα ακίνητο είναι 1,5- 2 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με την Ρόη Δελδήμου του Beauchamp Estates. «Μπορεί να αγοράσει κάποιος ένα μικρό σπίτι σε ένα συγκρότημα για 1 εκατ. ευρώ, αλλά οι περισσότεροι θέλουν μεγάλα σπίτια σε προνομιακές περιοχές και με εύκολη πρόσβαση στη Χώρα». Σύμφωνα με την ίδια, προνομιακές περιοχές θεωρούνται οι: Αγιος Λάζαρος, Αγία Σοφία, Τουρλός και Χουλάκια.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.