Ούτε έναν, ούτε δύο, αλλά έξι (6) νέα πρόσωπα προστέθηκαν σήμερα στο ρόστερ του ΠΑΣ Τήνου που συνεχίζει δυναμικά τη μεταγραφική του ενίσχυση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι πρωταθλητές της Β΄κατηγορίας, θέλοντας να φτιάξουν ένα δυνατό σύνολο και να αναπληρώσουν το κενό ορισμένων νεαρών παικτών που αποχώρησαν λόγω σπουδών, προχώρησαν στην απόκτηση 6 ποδοσφαιριστών που αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά τον ΠΑΣ Τήνου.


Αναφορικά με τους παίκτες που αποκτήθηκαν, πρόκειται για 4 παίκτες από την Άνδρο, Τον μέσο Νίκο Κρίτη, τον μεσοεπιθετικό Γιώργο Ζαννάκη, τον επιθετικό Αριστείδη Γλυνό και τον αμυντικό Βαγγέλη Ζανάκη. Στους τέσσερις Ανδριώτες, ήρθαν να προστεθούν και δύο επιστροφές, καθώς κατατέθηκαν τα δελτία του ακραίου μεσοεπιθετικού Σααρ Λαμιντ Σίντι και του τερματοφύλακα Χαράλαμπου Κελαδίτη.

Πλέον ο ΠΑΣ Τήνου με μία οργανωμένη διοίκηση αποτελεί πόλο έλξης για αρκετούς ποδοσφαιριστές εκτός του νησιού, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπάρχουν ακόμη και τηλεφωνήματα από ποδοσφαιριστές (ειδικά από τη Σύρο) προς τα μέλη της διοίκησης, οι οποίοι εκφράζουν την επιθυμία να αγωνιστούν με τους Τηνιακούς.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.