Την ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 η τοπική μας Εκκλησία θα υποδεχθεί στην Τήνο μία νέα μοναχική κοινότητα αποτελούμενη από δύο Ιερείς που ανήκουν στο Μοναχικό Τάγμα του ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΥ ΛΟΓΟΥ.

Η νέα αυτή μοναχική κοινότητα θα εγκατασταθεί στο κτήριο της Αρχιεπισκοπής μας στην Ξινάρα, στους χώρους όπου παλαιά λειτουργούσε το Ιεροσπουδαστήριο της Εκκλησίας μας. Προσκαλούμε όλα τα μέλη της Εκκλησίας να υποδεχτούμε με χαρά αυτό το νέο δώρο που μας κάνει ο Θεός με τις ικεσίες της Παναγίας.


Ελάτε να πούμε ενώπιον του Κυρίου και της Προστάτισσας μας Παναγίας του Ροδαρίου το «καλώς ήλθατε» στους δύο αυτούς νέους ιερείς, οι οποίοι έρχονται να βοηθήσουν την τοπική μας Εκκλησία χρησιμοποιώντας  το ιδιαίτερο χάρισμά τους.

Στις 6 το απόγευμα θα τελεστεί Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην οποία θα συλλειτουργήσουν: όλος ο ιερός κλήρος της Τήνου και ο Επαρχιακός του Μοναχικού Τάγματος του Ενσαρκωμένου Λόγου Πανοσιολογιότατος π. Ερνέστο, ο οποίος και θα συνοδεύει τους δύο ιερείς για να τους παραδώσει στην τοπική μας Εκκλησία. Στην όλη Ιεροτελεστία θα είναι παρούσες και τέσσερεις μοναχές του ιδίου τάγματος που έρχονται για να συμμετάσχουν στην όλη ιεροτελεστία της εγκατάστασης της νέας μοναχικής κοινότητας των Πατέρων στην τοπική μας Εκκλησία.

Η παρουσία σας και η προσευχή σας θα είναι το στήριγμα  στη νέα αυτή Μοναχική Κοινότητα που έρχεται να  βοηθήσει το αποστολικό έργο της τοπικής μας Εκκλησίας.

Ο Αρχιεπίσκοπος και ο Ιερός Κλήρος
της Καθολικής Αρχιεπισκοπής Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.