Ο Αντώνης Φουστάνιας είναι ο εκπρόσωπος σεφ της Τήνου στον αυριανό τελικό που θα πραγματοποιηθεί στο γειτονικό νησί της Σύρου. Το πιάτο που του έδωσε τη νίκη ήταν το κατσικάκι Τήνου με πουρέ αγκινάρας, μίνι-πατάτες και κομμάτια γλυκοπατάτας.

Ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην Βαρκελώνη στον διαγωνισμό για τον «European Young Chef» που θα γίνει στις αρχές Νοεμβρίου στη Βαρκελώνη, θα επιλεγεί αύριο μεταξύ των τεσσάρων νικητών των αντίστοιχων  διαγωνισμών σε Ρόδο, Κω, Σαντορίνη και Τήνο, στον τελικό που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου στη Σύρο.Στον τελικό, στην Κριτική Επιτροπή θα συμμετάσχουν η Πρέσβειρα  της Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης Νότιο Αιγαίο 2019, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η συγγραφέας- κριτικός Οίνου και Γεύσης Νίκη Μηταρέα ο πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων Νίκος Χριστοφόρου και δύο ακόμη σεφ της Λέσχης Αρχιμαγείρων από το νησί.

Δείτε τo "στήσιμο" του πιάτου.

"ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΝΤΩΝΗ"

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.