Το δικό της ευχαριστώ θέλει να στείλει μέσα από το Τήνος Today η Γεωργία Ράπτη σχετικά με την χθεσινή πετυχημένη παράσταση χορού που δόθηκε στο Πνευματικό Κέντρο με τίτλο Looking Forward ... Back (Κοιτώντας μπροστά ... πίσω) 

Μια υπέροχη βραδιά ζήσαμε χθες στη κατάμεστη αίθουσα του Π.Ι.Ι.Ε.Τήνου. Ένα μεγάλο Ευχαριστώ από καρδιάς στον Διονύση Μεσσάρη για την καταλυτική του παρουσία-συμμετοχή και τα λόγια ουσίας που μας πλούτισαν !Στη Χρυσάνθη Γεωργιάδη για το χαιρετισμό της υπογραμμίζοντας την ψυχολογική βάση του θέματος. Τον Πέτρο & Γιώργο Τριανταφυλλο για την αφιλοκερδής προσφορά τους στη Μεταφορά των πραγμάτων που θα συλλεχθούν για την Κιβωτό.
Ένα θερμό ευχαριστώ στους Διευθυντές της πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νησιού μας που αγκάλιασαν την προσπάθεια μας για τα παιδιά της Κιβωτού και φυσικά όλους όσους  εσάς που μας τιμήσατε με τη παρουσία σας !!

Γεωργία ΡάπτηΣχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.